Skincare Beyond Organic

Pssttt.. U ols.. Guna skincare apa ya?πŸ˜‰

Kak Dian guna skincare yang BEYOND ORGANIC yang baru launch on march hari tu..

Tapi u ols.. Skincare ni bukan yang tenyeh2,campur2 belakang rumah tu ya.. Skin care kak Dian ni sudah menjalani kajian selama 8tahun tau.. Dan CEO sendiri yang guna dulu sehingga lah beliau berpuas hati dengan bahan2 yang di gunakan dalam skincare ni..

Nak tau ke apa skincare yang viral tu? 😎

Haaaaa... YOUTH® namanya..😍

Set YOUTH Skincare


🌺FAKTA TENTANG YOUTH SKINCARE🌺
.
✔ Melalui kajian 8 tahun & telah dipatenkan khas untuk Shaklee
✔ Terbukti mempercepatkan pembaharuan sel kulit 10x ganda lebih cepat
✔ Bebas daripada 1500 bahan kimia bahaya
✔ Berasaskan bahan tumbuhan semula jadi
.

🌺 KELEBIHAN  YOUTH SKINCARE 🌺
✔ Melindungi & memperbaiki DNA sel
✔ Menghalang kerosakan collagen & elastin
✔ Membekalkan lebih banyak nutrien & tenaga kepada kulit secara berstruktur
✔ Mengekalkan & memperbaiki tisu kulit supaya kulit kelihatan berseri, lembut dengan lebih lama
✔ Melegakan & menenangkan keradangan serta kegatalan kulit
✔ Menyokong struktur kulit muda dgn menyuburkan kulit dgn vitamin semula jadi & antioksidan
✔ Menghalang radikal bebas dari merosakkan kulit & menggalakkan tumbesaran sel sihat.
Testimoni pengguna YOUTH


Jadi nak yang organic kah atau yang BEYOND ORGANIC dengan kajian selama 8tahun?

Dan lagi best kalau skincare ni di amalkan bersama dengan Protein tau..

You decide!

Berlambak testimoni YOUTH kat sini hah.

Kalau nak order laju2 tau klik link whatsapp ni.. Takut pulak terlepas lagi dengan skincare yang superb ohsem ni..😍

Http://DianaYouth.wasap.my



Pengedar bebas Shaklee
πŸ†” 1142543
0168222603
Diana D.

Comments

  1. Memang beyond organic sampai parut jerawat bertahun2 boleh hilang

    ReplyDelete
  2. Saya pun sedang gunakan youth. Best

    ReplyDelete
  3. Wow, saya pilih yang beyond organikπŸ˜πŸ‘πŸΌ✨

    ReplyDelete
  4. Saya dah jatuh cinta dgn Youth selepas mencubanya

    ReplyDelete
  5. saya pun guna skincare ni, memang terbaik, berkesan & 100% semulajadi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

PRODUK TERBARU!! YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR BY SHAKLEE

Ikhtiar Hamil dengan set kesuburan shaklee

HARGA YOUTH SKINCARE SHAKLEE