Ikhtiar Hamil dengan set kesuburan shaklee


#SetKesuburan nak dapatkan baby comel 😍


Memanglah kan semua rezeki itu dari Tuhan termasuklah ada baby
Tapi kalau kita tak berusaha mana mungkin kita tau. ye tak?
Kesuburan ni banyak faktor yang mempengaruhi kita.

Salah satu sebab kita susah mau dapat baby bilamana kitaran haid kita tidak teratur. Cycle tiap bulan tidak cun.susah nak agak bila masanya kesuburan kita.betul?

Kalau berat badan kita berlebihan pun boleh jadi punca susah nak dapat baby. Sebab tu ada doktor yang bagi nasihat kurangkan berat badan.

Lagi-lagi kalau persekitaran kita tidak sihat,asap rokok sana sini,si suami pun merokok. Haaa, kena alert yang bakal2 mummy tu. Sebab bila suami merokok sperma yang bakal di keluarkan itu tidak sihat dengan erti kata lain dia sudah "membunuh" vitamin C dan kualiti sperma untuk dapatkan sperma yang sihat amatlah tipis.

Kesihatan diri juga sangat dititikberatkan

cantik dan sihat itu harus


read more

Sebab itu pentingnya pengambilan #Vitamin_C bagi si perokok.
#senggugut haaa..ni lagi salah satu faktor yang susah nak dapat baby tau.

(Dan faktor2 yang menyebabkan susah mau dapat baby boleh google ya)

Di sini dian mau share apa2 suplemen yang boleh membantu dalam masalah kesuburan.

suplemen kesuburan shaklee

#GLA, sudah tentunya untuk membantu stabilkan hormon supaya kitaran haid kita memang cantik, juga meningkatkan kualiti ovum.

#B_complex pula bagi wanita yang planning nak dapatkan baby kena amalkan #Folid Asid at least 6bulan sebelumnya dalam B complex ada folic asid.

#Vitalea pula untuk both pasangan supaya lompong2 mineral dan vitamin dalam badan cukup bagi menghasilkan kualiti yang terbaik

#vitamin_E pula untuk membantu para suami untuk menambahbaik jumlah dan "kecergasan" sperma untuk sampai ke ovum.

#ESP pula untuk kuatkan rahim dna juga protin ni sangat perlu walaupun amalkan setiap hari.

**Zinc Complex buat masa niemang OUT OF STOCK. Tapi boleh ganti dengan CoQ-Trol yang mampu memberikan tenaga.. bahan2 nya adalah gabungan polyphenol.


Jadi kalau nak planning  baby tu boleh consider suplemen2 ini ya..

Boleh direct pm dian di link ini or boleh juga save number 0168222603..



Luv,
Diana D
🆔1142543
016-8222603
Pengedar Shaklee Malaysia


kekal-cergas-di-bulan-ramadhan

read more..

Comments

  1. Sy pun smbil set ni masa pregnang dulu😄

    ReplyDelete
  2. saya masa anak pertama dan kedua saya amlkn set ini, alhamdulilah dgn izinya sya disahkan hamil

    ReplyDelete
  3. Tidak salah ikthiar dengan Supplement Shaklee.

    ReplyDelete
  4. Betul, saya pun ambil ni set shaklee hehe

    ReplyDelete
  5. Set ni memenuhi keperluan nutrisi badan. Sangat recommended untuk pasangan Suami isteri ambil

    ReplyDelete
  6. salah satu alternatif utk tingkatkan kesuburan

    ReplyDelete
  7. Sebagai langkah ikhtiar utk dapat baby

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

PRODUK TERBARU!! YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR BY SHAKLEE

HARGA YOUTH SKINCARE SHAKLEE