Posts

Showing posts from March, 2018

PROTIN BERASASKAN TUMBUH-TUMBUHAN

Image
Kenapa ESP shaklee ni selalu saja kehabisan stok?


Apa yang best sangat dengan ESP ni sedangkan ianya hanya soya dan di luar sana pun ada soya juga?

Orait, here we go.. The reason WHY ESP ni selalu habis bila time promo kan...

Baca sehingga le titik akhir ya..😘


👇FUNGSI ESP(SOY) SHAKLEE:👇

✔ Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
✔ Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
✔ Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
✔ Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. ✔ Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,
✔ Memberi tona warna kulit yang sekata ✔ Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
✔ Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
✔ Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
✔ Rendah l…

7 cara berkesan untuk mencegah Diabetes

Image
7 Cara Berkesan Cegah Diabetes

Diabetes adakah anda berisiko menghadapinya?

Diabetes adalah satu keadaan di mana tahap gula dalam darah anda adalah tinggi dari normal.

Ada 2 jenis Diabetes.

1. "Insulin Dependent Diabetes Mellitus" (bergantung kepada insulin)
- Biasanya berlaku pada kanak-kanak dan remaja kerana badan mereka tidak dapat menghasilkan insulin sendiri.

2. "Non-Insulin Dependent Diabetes Mellitus" (Tidak bergantung kepada insulin)
- Jenis yang paling biasa ditemui dan lebih daripada 90% penghidap diabetes adalah penghidap jenis 2 ini. (jadi kita haruslah sentiasa jaga pemakanan kita dan selalulah bersenam ya..hihi)

GOLONGAN BERISIKO TINGGI MENDAPAT DIABETES

• BERUMUR 30 TAHUN DAN KE ATAS.
• WANITA PENGHIDAP DIABETES SEMASA MENGANDUNG.
• SEORANG YANG TIDAK AKTIF.
• MENGHIDAP HIPERTENSI
• MEMPUNYAI AHLI KELUARGA PENGHIDAP DIABETES.
• TAHAP KOLESTROL YANG TINGGI.
• BERAT BADAN BERLEBIHAN / OBES.


TANDA-TANDA GEJALA YANG BIASA DIALAMI:

- Kerap kencing.
- Sen…

Shaklee bisnes yang Fleksibel

Image
Pengedar-Shaklee-Diperlukan
Di mana pun kamu berada si seluruh Malaysia ni,saya mahu anda menjadi sebahagian dari team saya..


Laju2 tau sebab offer saya ni Limited😍


- Tidak perlu menyimpan stok
- Tidak perlu packing
- Tidak perlu buat penghantaran
- Masa fleksible
- 100% Secara Online
- Untung Retail 20%
- Untung Cash Bonus 5%-21%
- Sistem Tempahan Online

Extra benefit:-
- Free coaching class
- Free marketing class
- Free Group support

Mahu join Team #DivineGroup  kami?
Daftar ejen hanya RM68.90 sahaja.

Boleh juga godek2 YOUTH dengan harga yang jauh lebih murah selepas join member 😍😍


Whatsapp 016-8222603 atau http://DianaD.wasap.my



Luv,
Founder DivineGroup
Diana Danias
🆔 1142543


#ShakleeDropship

Vitamin E Shaklee

Image
APA KAITAN VITAMIN E DENGAN LELAKI?

Selain untuk kesihatan jantung ,peredaran darah yang lancar vitamin E juga sangat penting untuk kesuburan lelaki.

Manfaat #Vita-E COMPLEX


💝Vitamin E terlibat secara langsung dalam pembentukan hormon yang melibatkan seks dan kesuburan iaitu androgen, estrogen dan progesterone.

💝Ia memperbaiki kuantiti, kualiti dan memperkuat sperma lelaki supaya dapat bertemu dengan ovum.

💝Vitamin E membantu pasangan yang mempunyai masalah dingin terhadap hubungan intim kerana vitamin E boleh meningkatkan ‘sexual desire’ dan menikmati hubungan cinta dengan lebih baik.

💝Vitamin E juga meningkatkan LIBIDO dan meningkatkan pengaliran darah ke organ seks lelaki dan perempuan.

💝Membantu meningkatkan tahap testosteron dalam badan.Tanpa testosteron yang cukup dalam badan, stamina seksual dan keinginan seksual boleh berkurangan.

Untuk kesuburan lelaki, boleh gabungkan dengan B complex,vitalea dan juga  Vitamin Cuntuk memantapkan lagi KELELAKIAN anda.


Harga sebotol Vitami…

Set Cantik Bajet Shaklee

Image
Wanita dan kecantikkan memang tidak dapat dipisahkan..betul tak? 😊

Saya akui itu! Justeru itulah saya kena amalkan makanan tambahan untuk memastikan dalaman saya juga cantik dan sihat,maka dengan itu luaran kita pun nampak cantik,kulit nampak bersih dan sihat..

Ni haa rahsia saya..just dua ni saja.. Tapi saya dah top up kan pula dengan Penjagaan kulit muka yang vegan 100% supaya nampak lagi muda sedekad 😍


Combination yg mantap utk set cantik paling bajet2 sudah ni..😎
.
.
- Apa kelebihan ESP ?
-
-kulit jadi anjal dan gebu
-banyakkan susu ibu; susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang
-pudarkan parut
-mengawal pertumbuhan jerawat
-menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
-mempertingkatkan fungsi hormon wanita
-membantu menghalang penyakit batu karang
-kulit jadi lebih tegang dan sihat
-kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang; sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
-sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
-membantu elak kencing manis
-kuat…

Bagaimana resveratrol dalam vivix bantu penyakit kronik

Image
Hi..

Bertemu lagi kita di entry ini..
Hari ni saya nak share tentang vivix pula..

Bagaimana Resveratrol dapat membantu Pesakit Kronik ??

~ Resveratrol membantu melindungi dan memperbaiki sel dari peringkat DNA yang rosak dan tidak normal akibat serangan berjuta-juta perosak setiap hari.

~ Resveratrol membantu menghasilkan semula sel-sel yang terlibat dalam pengawalan genetik utama yang merosot dan menggalakkan sel menjadi sihat semula.

~ Ramuan VIVIX adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (Kandungan yang ada dalam anggur muscadine) yang sangat membantu keutuhan sel dan meningkatkan hayat sel.

~ Ramuan yang terkandung dalam vivix sangat tinggi anti-oksida yang membantu menguatkan sistem pertahanan tubuh.

~ resveratrol membantu menurunkan paras kolesterol dalam darah dan menghalang pengoksidaan kolesterol LDL (kolesterol jahat). Oksidasi LDL ini yang akan menyebabkan serangan jantung.

~ Ramuan 4 jenis bahan utama dalam VIVIX menggalakkan pertumbuhan semula mitokondria (penjana tenaga) d…

Set Berpantang Shaklee

Image
Hai semua mommies out there 🙋

Nak tanya ni,ada yang bakal berpantang tak?

Nak bagitau satu rahsia ni untuk kekal berseri dan bertenaga sepanjang berpantang.. Biar nampak energy to the max hihi.. Orang tak tau pun yang kita tengah berpantang...

Nak tak?

Ok, here you go👇👇


🍃SET BERPANTANG ASAS🍃

Set asas ada 4 jenis vitamin

🍒Vitalea Iron Formula /120bj
🍒B Complex/120biji
🍒Ostematrix /120bj
🍒Vitamin C/180bj
------------------------
🍒Vitalea  120biji
Untuk tempoh 4 bln
- mengelakkan muka ibu pucat disebabkan kehilangan darah selepas bersalin.. Membantu Mencukupi keperluan harian vitamin dlm badan dengan 28 jenis vitamin dan mineral.. Ibu lebih berseri..utk 4bulan

🍒B complex 120biji
Utk tempoh 4bln
- membantu memekatkan susu badan, elakkan meroyan, Membantu menghasilkan mood yang baik, bagus di ambil jika migrain dan untuk kecantikan kulit..

🍒Vitamin c 500mg
180 biji tahan 6bulan
- membantu menghasilkan kulit yg cantik, putih dan bersih, membantu pertumbuhan sel lebih aktif, memba…

HARGA YOUTH SKINCARE SHAKLEE

Image
HARGA YOUTH SKINCARE SHAKLEE

Hai semua .. Sihat hari ni?

Orait,hari ni saya nak kongsikan harga bagi Skincare yang 100% Vegan ni pula adalah seperti berikut:

YOUTH  SKINCARE ni berharga RM1338.25

Dimana ianya terdiri daripada :

1. Luminous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting Skin Toner
3. Activating Serum
4. Age Defense Moisturizer SPF-50
5. Radiance C+E
6. Advance Renewal Night Cream

Manakala untuk Set Basic hanya ada 4 item sahaja iaitu:


1. Lominous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting Skin Toner
3. Age Defense Moisturizer SPF-50
4. Advance Renewal Night Cream

Untuk set ini harga RM 901

Kedua-dua set ini adalah FREE POSTAGE dan kalau anda beli pada bulan ini kamu akan jimat 20% dari harga tersebut dimana sepanjang bulan ini adalah PROMOSI YOUTH ..

Apa yang anda dapat kalau beli bulan ni?
Ok ,anda akan dapat FREE Radiance C+E tu, (best sangat)

Oh ya.. Nak bagitau ni kalau kalau kamu ada masalah nafas berbau dan bau badan yang kurang selesacepat2 whatsapp saya ya..saya nak bantu tau supaya tampi…

Testimoni Youth Shaklee

Image
TESTIMONIAL YOUTH SKINCARE SHAKLEE

Kami tahu bahawa YOUTH Complex akan mengubah bagaimana anda melihat diri sendiri, tetapi bagaimana shaklee buktikan bahawa kulit anda sememangnya menjadi lebih muda?

skincare terbaik untuk kekal awet muda

Dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa, indeks Usia kulit memberikan cara berasaskan fakta dan klinikal untuk membuktikan kesan YOUTH™  terhadap penampilan dan usia kulit. Keputusannya adalah luar biasa tau.

Boleh tontong video beberapa saat ni ya..

______________________________
2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan YOUTH
_______________________________

Ya.100% para wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda, dengan hanya dalam 7 hari,dan dengan penggunaan yang berterusan, 2/3 telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad yang lebih muda.

Di sini saya sertakan testimoni-testimoni pengguna Youth di Malaysia.

Boleh lihat perubahan-perubahan mereka dalam beberapa h…

Kandungan Bahan Youth Skincare Complex Shaklee

Image
🌿KANDUNGAN BAHAN BOTANICAL UTAMA YOUTH COMPLEX🌿

Asas kepada kulit cantik dan kelihatan muda adalah pembaharuan sel. Kulit yang muda melakukan ini dengan mudah. Apabila umur meningkat, pembaharuan sel menjadi perlahan dan kurang menghasilkan kolagen serta elastin. Tidak seperti penjagaan kulit biasa, teknologi canggih kami menangani penuaan bukan sahaja pada permukaan kulit malah menyasarkan lada peringkat sel kulit anda. Kami melakukannya dengan menggunakan #YOUTH Complex yang dalam proses paten,dengan mengaktifkan protien Youth untuk menjana sel menghasilkan lebih kolagen dan elastin. Membantu kulit anda bertindak lebih muda,supaya anda boleh Kekal Muda,Jelita.

Skincare selamat dan Vegan 100%

Bahan2 aktif yang ada dalam Set rangkaian YOUTH Complex ni ialah :


1. MUSCADINE GRAPE
- MELINDUNGI DAN MEMPERBAIKI DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan  kolagen dan elastin.

2. LOTUS JAPONICUS
- Mengaktifkan protien Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih ko…

YOUTH SKINCARE Semulajadi 100% Vegan.

Image
YOUTH Skincare selamat,Berkesan Vegan 100%.




Rangkaian penjagaan kulit YOUTH direka untuk memastikan dunia sekeliling melihat anda seperti bagaimana anda melihat diri sendiri dengan memperbaharui sel-sel kulit anda supaya bertindak lebih muda. Janji kami ialah rangkaian penjagaan kulit YOUTH bukan sahaja menambah baik kesihatan kulit anda secara dramatik malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda untuk kembali muda.


Kami tahu bahawa YOUTH akan mengubah bagaimana anda melihat diri sendiri,tetapi bagaimana kami buktikan bahawa kulit anda sememangnya menjadi lebih muda?  Dihasilkan secara klinikan oleh pakar kulit bertaraf dunia,Indeks Usia Kulit mengukur tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan FAKTA!

KEPUTUSAN KLINIKAL TANPA KOMPROMI!

Kami telah membuktikan bahawa anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk keberkesanannya.

Produk-Produk YOUTH adalah :
• 100% Vegan
• Hipoalergenik
• Non-Comedogenic (Tidak menyumbatkan liang pori)
• Diuji oleh ah…