Posts

Showing posts from May, 2018

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

Image
APA KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE? 🤔


1. Boleh membeli produk dengan HARGA MEMBER

2. Boleh mengumpul point UV. Setiap produk ada point nya sendiri.

3. Total point tertentu boleh melayakkan anda untuk mendapat bonus prestasi bulanan. Lebih banyak total point makin tinggilah peratus bonus.

4. Selain bonus bulanan, sekiranya UV anda  layak, Shaklee menawarkan bonus kepimpinan dalam bentuk Cash, Bonus Subsidi kereta dan convension melancong. (Dalam dan luar negara. Bagi yang beragama Islam,Umrah juga ditawarkan)

5. Sekiranya anda mandaftar atas tujuan bisnes, anda juga akan dapat untung Retail.

KELEBIHAN MENDAFTAR DENGAN SAYA.

1. Anda akan menjadi ahli dalam beberapa group FB/WhatsApp tertutup. 1 yang saya kendalikan dan yang selebihnya adalah group otai2 yang telah bertahun tahun menjalankan bisnes shaklee.

2. Pendedahan dari A-Z berkenaan produk, cara pemakanan produk,Cara2 pemasaran online dan offline dan banyak lagi.

3. Anda akan mendapat support group 24/7.

4. Anda akan berada dalam …

bagaimana cara nak dapatkan kulit cantik berseri

Image
VITAMIN UNTUK KULIT CANTIK CERAH BERSERI!


.
Both sangat lah bagus diambil bersama , Gabungan yang meletop  kebabom sukar untuk disangkal lagi 😍.
.
Antara Kebaikan Vitamin C:
.
✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit.
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata.
✅ Mengatasi masalah kulit sunburn.
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan.
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi.
✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh.
✅ Mengatasi masalah jerawat.
✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas.
.
Antara Kelebihan Vitamin E:.
.
✅ Menghilangkan kesan parut dan jeragat .
✅ Menjadikan kulit kelihatan lebih glowing secara semula jadi .
✅ Melambatkan proses penuaan (anti oksidan yang tinggi).
✅ Mengurangkan kesan stretchmark selepas bersalin .
✅ Membantu melancarkan peredaran darah .
✅ Memelihara proses pembekuan darah yang normal .
. Lagi-lagi sekarang ini promosi 10 hari Sr Vitamin C di mana bila anda beli 3 botol anda kmakan dapat diskaun sebanyak 10% jimat hamp…

Kebaikan GLA Shaklee untuk wanita

Image
kebaikan gla shaklee untuk wanita

GLA COMPLEX

Jika anda mahukan keselesaan dan kesejahteraan menyeluruh sepanjang kitaran haid bulanan anda, GLA (Asid Linolenik Gamma) adalah jawapan yang anda cari.

GLA adalah asid lemak penting Omega-6 yang digunakan oleh tubuh anda untuk menghasilkan PROSTAGLANDIN ~ bahan yang membantu mengawal-atur pelbagai proses tubuh. Malah ia amat bermanfaat untuk setiap wanita di semua peringkat umur.

Setiap Capsule mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik omega-6 , digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.
.
Bioavailability dibuktikan secara klinikal dimana ia mampu menyerap dan mengadun kedalam sel dan tisu.
.
Manfaat utama:
.
🍁 Herba tradisi yang dipercayai - Borage adalah herba kegemaran orang barat..
.
🍁 Membantu Mengawal selia estrogen dan tetsosterum - GLA membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormone lelaki dan wanita , memperbaiki simptom PMS seperti senggugut…

Ejen Pengedar Shaklee Kota kinabalu Sabah yang Aktif dan Proaktif

Image
Hi all and salam ketemu lagi kita di entry ini.. 😊
Buat pertama kalinya saya memperkenalkan diri sebagai Ejen dan Pengedar Shaklee  SABAH yang aktif dan mempunyai READY STOCK di kawasan Putatan, Kota Kinabalu, Penampang, Tenom, Kinarut, Lokkawi, Kolombong, Damai - Lintas, Kepayan, Cyber City.
Sudah 4 tahun lebih ( coming to 5th yr) saya bersama shaklee bermula pada tahun 2014, dan saya masih bersama syarikat hebat ini berkongsi kelebihan dan kebaikan produk – produknya.
Setiap hari saya menerima order dari kawan, keluarga juga customer. Aktiviti saya merangkumi penghantaran secara :
☑️ COD ( Cash On Delivery )
☑️ Pos Laju ke seluruh Malaysia
☑️ Melalui Sistem Online ke seluruh
Malaysia
☑️ Melalui Teksi / Bas dari Terminal Bandaran Kota Kinabalu
☑️ Menggunakan Bas dari Terminal Bas Inanam
Sekiranya anda ingin membeli Vitamin dan Produk Shaklee daripada saya, Ingin tahu bagaimana dapatkan harga murah dari harga pasaran? 
Ingin menjadikan shaklee sebagai perniagaan Part time  atau Full time?Janga…

Ikhtiar Hamil dengan set kesuburan shaklee

Image
#SetKesuburan nak dapatkan baby comel 😍

Memanglah kan semua rezeki itu dari Tuhan termasuklah ada baby Tapi kalau kita tak berusaha mana mungkin kita tau. ye tak? Kesuburan ni banyak faktor yang mempengaruhi kita.
Salah satu sebab kita susah mau dapat baby bilamana kitaran haid kita tidak teratur. Cycle tiap bulan tidak cun.susah nak agak bila masanya kesuburan kita.betul?
Kalau berat badan kita berlebihan pun boleh jadi punca susah nak dapat baby. Sebab tu ada doktor yang bagi nasihat kurangkan berat badan.
Lagi-lagi kalau persekitaran kita tidak sihat,asap rokok sana sini,si suami pun merokok. Haaa, kena alert yang bakal2 mummy tu. Sebab bila suami merokok sperma yang bakal di keluarkan itu tidak sihat dengan erti kata lain dia sudah "membunuh" vitamin C dan kualiti sperma untuk dapatkan sperma yang sihat amatlah tipis.

Kesihatan diri juga sangat dititikberatkan

cantik dan sihat itu harus


read more

hati kena kental


Sebab itu pentingnya pengambilan #Vitamin_C bagi si perokok. #…

Penjagaan kecantikkan wajah yang selamat dan semula jadi

Image
YOUTH™ Starter Set

Set penjagaan kulit yang mudah dan ringkas untuk membantu menyingkirkan sel kulit mati, menghidrat, melindungi dan menyuburkan kulit anda untuk mengekalkan keremajaan.


LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.


PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Gr…

Produk kecantikkan muka terlaris

Image
YOUTH™ Intensive Treatment and Repair Set

Set penjagaan kulit lengkap untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah.

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal y…

Minuman Isotonik Semulajadi

Image
PERFORMANCE DRINK
Menyegarkan dan menghilangkan rasa dahaga.
Kalau kamu jenis yang suka hijing, cycling, climbing, sport, dan apa pun aktiviti yang lasak2 this #Performance Drink suit for you.
Even yang selalu berjemur bawah matahari, driving jauh setiap hari pun sangat sesuai untuk amalkan PD ni.
KEISTIMEWAAN PERFORMANCE DRINK
-Tingkatkan prestasi untuk mencapai kemenangan yang diimpikan. Serlahkan prestasi terbaik anda yang kekalkan momentum. - Dengan proprietari OPTI-Lyte™ campuran elektrolit ditambah campuran unik karbohidrat untuk memberikan tenaga segera dan berterusan disamping menyokong penghidratan optimum.

Minuman ini seperti minuman isotonic di luar sana namun demikian, PD ni tidak di campur dengan gula ataupun bahan2 kimia berbahaya.. ianya semulajadi dengan Orange flavour.
so, memandangkan Bulan ini adalah bulan promosi Performance Drink di mana bila and beli 2 anda akan dapat 10% off. 😍 wow kan.




lagi jimat bila anda sign up as a member rm68. 90. Jimat banyak tau.
klik link ini un…