Set Hamil Shaklee

AMALKAN SET HAMIL SHAKLEE UNTUK ANAK KEDUA DAN KETIGA.

Yes, banyak beza bila amalkan set ini dan tidak. Dian akui banyak sangat membantu sepanjang proses kehamilan.

Anak pertama bukan tak nak amalkan tapi tiada pendedahan tentang suplemen shaklee ni dengan kata lain dulu,yes! Dulu dian abaikan saja asal dengan perkataan SUPPLEMENT!

Dengar saja memang meluat. Tapi bila ada pendedahan tentang pentingnya makanan tambahan/vitamin/ supplement semua ni dian cuba untuk kaji dan kaji sehingga lah hari ini dian masih amalkan supplement shaklee.

Ok,time amalkan set hamil ni HB cantik, badan bertenaga, berat badan mentain, nafsu makan terkawal,GDM cantik, antibody kuat.

Begitu juga baby dalam kandungan,memang sihat dan gebu 😀

Ok sini dian listkan manfaat2 vitamin yang tersenarai dalam set hamil ni.


MANFAAT SET HAMIL SHAKLEE

1) Vita-Lea® Iron Formula
❁ Menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.

2) Sustained Release Vita-C
❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, iron takkan diserap oleh badan.

3) B-Complex
❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri.
.
4) ESP
❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam.
❁ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain.
❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti.

5) Ostematrix
❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika kita tidak menggantikan semula kalsium ini boleh terdedah kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.

6) OMEGA GUARD
❁ Boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA. InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar.
❁ Mengawal kenaikan berat badan semasa kehamilan.

.

Set Hamil ni harganya RM 641.77
Tapi kalau joun member RM 68.90 jauh lebih murah tau..
.

Free consultation jika anda purchase dengan Dian 😊



Luv,
Diana Danias
+6016-8222603
Pengedar Shaklee
🆔 1142543

FB | Diana Danias

IG  | diana_vits

Pages : House Of Health

Pengedar Shaklee Malaysia

http://dianad.wasap.my
Http://dianad.wasap.my

#sethamilshaklee

Comments

  1. Set Hamil pilihanku 😍

    ReplyDelete
  2. Nasib sempat cuba set ni time anak ke4. Memang saaaangat berbeza dr sebelumnya. 3 anak anemia, anak ke 4 langsung tiada. Bukti set ni sangat berkesan gitteww.

    ReplyDelete
  3. Saya pun consume set ni untuk anak kedua
    Boleh rasa beza masa pregnant anak pertama

    ReplyDelete
  4. Sy pun sudah pernAh ni amalkan

    ReplyDelete
  5. sebenarnya sy start ambil set ni before hamil hingga bersalin..hohoo

    ReplyDelete
  6. sy pn anak pertama xda pendedahan lgi sma suppmnt, sy low hb smpi 8 lagi,huhu tp bila anak ke2 stat tu low hb jg tp bila amal shaklee trus cantik hb sy..

    ReplyDelete
  7. belum cuba lagi ni hehe..tp kawan2 ramai yang ambil semua puas hati

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

PRODUK TERBARU!! YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR BY SHAKLEE

Ikhtiar Hamil dengan set kesuburan shaklee

Punca-dan-cara-mengatasi-susu-merundum