Set Berpantang Shaklee

Hai semua mommies out there 🙋

Nak tanya ni,ada yang bakal berpantang tak?

Nak bagitau satu rahsia ni untuk kekal berseri dan bertenaga sepanjang berpantang.. Biar nampak energy to the max hihi.. Orang tak tau pun yang kita tengah berpantang...

Nak tak?

Ok, here you go👇👇


🍃SET BERPANTANG ASAS🍃

Set asas ada 4 jenis vitamin

🍒Vitalea Iron Formula /120bj
🍒B Complex/120biji
🍒Ostematrix /120bj
🍒Vitamin C/180bj
------------------------
🍒Vitalea  120biji
Untuk tempoh 4 bln
- mengelakkan muka ibu pucat disebabkan kehilangan darah selepas bersalin.. Membantu Mencukupi keperluan harian vitamin dlm badan dengan 28 jenis vitamin dan mineral.. Ibu lebih berseri..utk 4bulan

🍒B complex 120biji
Utk tempoh 4bln
- membantu memekatkan susu badan, elakkan meroyan, Membantu menghasilkan mood yang baik, bagus di ambil jika migrain dan untuk kecantikan kulit..

🍒Vitamin c 500mg
180 biji tahan 6bulan
- membantu menghasilkan kulit yg cantik, putih dan bersih, membantu pertumbuhan sel lebih aktif, membantu mengelakkan selsema, kuatkan Antibody, Membantu mempercepatkan pemulihan luka bersalin , juga membantu untuk  tambah susu jika diambil secara konsisten.

🍃FULLSET BERPANTANG🍃

.
🌸Vita-Lea® Iron Formula (Multivitamin)(120biji ).
👉Vitalea adalah multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral.
👉Sangat perlu demi memastikan tubuh badan menerima semua zat dan vitamin yang penting untuk kesihatan optimum dan perlu dalam menjamin kesejahteraan secara am.
👉Zat besi dalam Vita-lea dapat membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung dan menyusu kekurangan zat besi dan jika tidak ditampung boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.

🌸B-complex (120bj)
-membantu memekatkan susu badan
-Membantu elakkan dari MEROYAN
-menghasilkan mood yang baik
-bagus diambil jika migrain
-untuk mengembalikan kecantikan kulit ibu yg kusam dan kesan strecthmark semasa hamil
.

🌸Sustained Release Vita-C (180biji).
👉Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi dan menjadikan kulit lebih cantik.
.
🌸Energizing Soy Protein Isolate Powder (ESP)(850g).
👉Antara komposisi utama dalam susu ibu ialah protein. Protein adalah makanan sel.
👉ESP membantu memekatkan susu, memberi tenaga berkekalan untuk ibu yang tahan selama berjam-jam lamanya.
👉ESP membantu ibu memperolehi kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain.
👉Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal.
.
🌸Alfafa Complex (330biji, 700biji).
👉Raja segala tumbuhan, membantu meningkatkan imunisasi, mengandungi kalsium dan klorofil bagi ibu-ibu yang menyusu ia sangat membantu
- Membantu MEMPERCEPATKAN PENGHASILAN SUSU IBU (Milkbooster).
- Sebagai "Kacip Fatimah moden"

🌸Ostematrix (Calcium & Magnesium)(120biji).
👉Dalam susu ibu, antara komposisi mineral yang tinggi ialah kalsium.
👉Kalsium penting untuk menghasilkan darah, bina tulang yang kuat , gigi dan saraf dalam tubuh Ibu dan bayi.
👉Bagi ibu2 yang tidak menjaga dan mementingkan pengambilan kalsium dalam diet harian, maka kalsium untuk penghasilan susu ibu akan diserap dari yang sedia dalam tubuh ibu.
👉Jika perkara ini berlarutan dan si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis,sakit gigi, rasa sengal kaki dan tulang belakang, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
👉Pengambilan Ostematrix juga dapat membantu ibu yang mengalami masalah susu merundum ketika period.
.
🌸Omega Guard (90biji ).
👉Membantu membakar lemak yg tidak diperlukan badan.
👉 Mengandungi DHA & EPA untuk perkembangan otak bayi dan memori si ibu selepas bersalin
.
.
Haaaa... Ni la dia rahsia saya kekal bertenaga dan tidak nampak pucat sepanjang berpantang anak kedua dan ketiga...

 Kalau nak lagi glowing boleh lah try YOUTH SKINCARE SHAKLEE😍

Mommies diluar sana yang sangat mementingkan nutrisi yang cukup semasa berpantang amatkan disarankan untuk amalkan set berpantang shaklee ni.

Sebab saya sendiri pun sudah mengalami hal yang sama sebanyak dua kali time berpantang anak kedua dan ketiga.

Sangat ketara bezanya bila amalkan set berpantang shaklee dengan  tidak consume set ini time anak pertama saya. Sebab time tu (2012) saya belum kenal shaklee dan tidak pernah ambil tahu pun.. Hihi..tapi pada 2014 saya kenal dah so saya memang consume sehingga hari ini..😊

Do the best for you and your loves one with this Shaklee postnatal..

Harga FullSet Postnatal RM 702.72

Harga Basic pula RM 326.41

Namun harga tersebut jauh lebih murah bila mommies join member dengan  RM68.90


===================================
Jika berminat boleh hubungi or whatsapp: 016-8222603


Luv,
Mak Anak 3
Diana Danias
🆔 1142543
📞016-8222603

Atau boleh klik link ini

Link whatsapp

Till then, jumpa lagi di entry akan datang 😊

Comments

Popular posts from this blog

PRODUK TERBARU!! YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR BY SHAKLEE

Ikhtiar Hamil dengan set kesuburan shaklee

HARGA YOUTH SKINCARE SHAKLEE