Makanan tambahan yang baik untuk kanak-kanak


Hai parents out there 🙋‍♀️
Lately ada mommies yang risau dengan anak2 mereka yang kurang berselera nak makan, tak nak makan nasi, etc..
Multivitamin dan multimineral yang lazat

Untuk kanak2


Actually this is normal sebab sometimes anak2 ni ada 1 tahap yang memang tak nak makan.. Tak nak ni tak nak tu..

Tapi we as a parents risau juga la kan sebab kurang nutrisi dalam badan anak.

So cara Kak Dian, kak bagi anak2 mealshake ni..
Breakfast pantas dan sedap buat anak2. Mealshake ni boleh mix dengan minuman favorite anak2 tau.. Contohnya, milo, susu, jus dan apa2 saja yang anak kita suka.

Mealshake ni minuman berkhasiat, sedap dan berkrim serta sumber yang kaya dengan kalsium, serat dan protein. Sesuai untuk kanak2, remaja dan juga dewasa.

♥MEALSHAKLES SHAKLEE♥
============================
15 Kebaikan mealshake untuk kanak-kanak yang ibu patut tahu adalah:
============================
1.Kurangkan Ekzema
2.Untuk Tumbesaran
3.Untuk Perkembangan Minda
4.Untuk Tingkatkan Selera Makan anak
5.Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu
6.Untuk Anak kekal aktif
7.Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
8.Meningkatkan berat badan anak
9.Membantu anak fokus
10.Membantu kurangkan kekerapan asthma
11.Mengatasi masalah sembelit pada anak
12.Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
13.Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
14.Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi
15.Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu.


KEISTIMEWAAN SHAKLEE

🌱 Sumber yang baik bagi serat dan protein. Protein membantu membuna dan memperbaiki tisu badan. Ia adalah penting untuk pertumbuhan dan perkembangan, membekalkan asid amino yang diperlukan untuk penghasilan protein.
🌱 Kaya dengan kalsium dan zink. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat. Zink memainkan peranan yang penting dalam pertumbuhan.

Thats why lah kenapa kena pilih mealshake  juga untuk anak2 kita.

Harga RM 127.20
Tapi boleh dapat murah lagi sekiranya sign up as a member.. Member fee rm68.90.


Hubungi saya,
Kak Dian
0168222603
🆔 1142543


Read more

Comments

  1. Berikan nutrisi terbaik utk anak2 kita

    ReplyDelete
  2. Anak2 suka mealshake ni. X pernah sembelit dah..

    ReplyDelete
  3. Anak saya suka mealshakes 😍

    ReplyDelete
  4. Pilihanku untuk anak-anak

    ReplyDelete
  5. Bila anak sulung saya masuk umur 2 tahun 6 bulan, tiba tiba dia tak minat makan nasi. Dan saya sangat runsing sebab saya risau anak tak kenyang. So, akhirnya saya cuba mealshakes ni dan anak kembali berselera makan nasi dan kadang kala dia minta tambah lagi nasi. I’m so happy dengan perubahan ini. 😊

    ReplyDelete
  6. Rasany pun sedap. Boleh plvagaikan resepi

    ReplyDelete
  7. Rasanya sedap & bgus utk tingkatkan sistem imun anak

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

PRODUK TERBARU!! YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR BY SHAKLEE

Ikhtiar Hamil dengan set kesuburan shaklee

Punca-dan-cara-mengatasi-susu-merundum