PRODUK TERBARU!! YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR BY SHAKLEE




YOUTH™ Intensive Treatment and Repair Set
Youth Skincare Vegan 100%


Set penjagaan kulit lengkap untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah.

Pencuci muka Shaklee

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

Toner Shaklee

PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.


Serum Shaklee

YOUTH ACTIVATING SERUM
Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.


Moisturizer SPF-50 Shaklee


SIANG

AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract


Krim malam Shaklee


MALAM

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus


Radiance C+E Shaklee


RADIANCE C + E
Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.
Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.
Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.
Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi
Untuk penggunaan selama 60 hari.


🌺 HARGA SETIAP PRODUCT YOUTH 🌺
Harga Youth Shaklee untuk Setiap Produk Skincare Youth Shaklee secara berasingan 

Shaklee Youth Luminous Gel Oil Cleanser
RM205.38

Shaklee Youth Perfecting Skin Toner
RM212.00

Shaklee Youth Activating Serum
RM437.25

Shaklee Youth Age Defence Moisturizer SPF 50
RM218.63

Shaklee Youth Advance Renewal Night Cream
RM265.00

Shaklee Youth Radiance C + E
RM437.25

Good News, beli pada bulan ini anda akan dapat FREE RADIANCE C+E tu.. worth RM437. 25

☑️ FREE MEMBERSHIP
☑️ FREE POSTAGE
☑️ CASH BONUS


Hubungi Kak Dian ya..
πŸ†”1142543
016-8222603

Pengedar sah Shaklee since 2014.


Comments

  1. Best ada Free Radiance C+E😍
    Harus rembat 1 set ni

    ReplyDelete
  2. Kalau mahu cantik, pilihlah yang bebas bahan kimia merbahaya. Macam Youth.

    ReplyDelete
  3. Saya jatuh cinta sama youth
    Highly recommended uolsss

    ReplyDelete
  4. Mesti pilih youth skincare sb 100% vegan

    ReplyDelete
  5. Ada free Radiance C+E 🌻

    ReplyDelete
  6. Tak perlu risau bila guna YOUTH sebab dia memang 100% Vegan. πŸ‘

    ReplyDelete
  7. Best youth ni. 7 hari pakai dah nampak hasil memuaskan.😍

    ReplyDelete
  8. Suka dgn skincare baru shaklee ni, klu dulu jerawat timbul confirm smpai bernanah tp skrg tidak lagi, timbul sja esok kecut suda..tq youth skincare, buatkn diri rasa yakin setiap masa keluar tanpa makeup

    ReplyDelete
  9. Sejak pakai Youth ni kan.. rasa konfiden level tinggi sudah.. thanks Shaklee sebab selalu pastikan produk yang berkualiti untuk pengguna..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ikhtiar Hamil dengan set kesuburan shaklee

HARGA YOUTH SKINCARE SHAKLEE