Beza vitamin c shaklee dengan vitamin di pasaran


Apa BEZA VITAMIN C SHAKLEE dengan Vitamin C yang lain?



🌽Sumber Vita-C Shaklee 500mg 100% vitamin semulajadi.

🌽Vita-C Shaklee adalah kategori vitamin larut air dan tubuh kita sering kehilangan vita-C melalui peluh dan air kencing. 

🌽Dengan pelepasan berperingkat dapat membantu menyalurkan vita-C berterusan kerana dilepaskan secara berperingkat bersesuaian keperluan badan dan memberi perlindungan lebih lama kepada sel-sel tubuh.

🌽1 tablet Vita-C Shaklee 500mg = 71/2 biji (termasuk bijinya) oren califonia yang baru dipetik.
* Ujian klinikal membuktikan 2 tablet vita-C mampu kekal dalam plasma darah kita selama 24 jam

🌽Vita-C Shaklee mampu mencerahkan kulit, menghasilkan kolagen, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas. Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.




PERLINDUNGAN ANTIOKSIDAN VITAMIN C

Vitamin C yang bertindak sebagai antioksida menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakkan disebabkan oleh radikal bebas


Walaubagaimanapun, badan kita tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan vitamin C membantu untuk ;

🔸Mengurangkan kedutan
🔸Melegakan kulit yang kering dan kasar
🔸Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit.
🔸Membantu dalam penyembuhan luka.
🔸Mempertahankan kulit daripada radikal bebas.
🔸Boost imun sistem
🔸Bantu Gusi lebih sihat
🔸Bantu untuk cepat pudarkan bekas jerawat
🔸Bantu kulit sekata


Bila amalkan vitamin C setiap hari kita akan merasa perubahan yang sangat2 kita suka dari segi apa yang kita nak.

Sebabnya manusia tak dapat nak hasilkan vitamin c sendiri tapi haiwan dapat. So sebab tu lah kita kena top up vitamin c setiap hari.

Samaada kita ambil dari real food mahupun makanan tambahan yang semulajadi (natural supplement)

Bulan ni dah nak ke penghujung tau.. Jangan lupa promosi beli 3 vitamin C dapat less 5%.
Vitamin C Shaklee 



Luv,
Diana
016-8222603
Shaklee ID 1142543
Pengedar Shaklee Malaysia

Link Whatsapp
Http://DianaD.wasap.my
.
.

Testimoni vitamin C shaklee


Testimoni jerawat

Baca ini juga

#shaklee #vitaminc #protein #kulitcantik #promovitc #vitaminCpromo #pengedarshakleeputatan #pengedarshaklee #pengedarshakleekotakinabalu #kkcity #ootd #pengedarshakleekk #pengedarshakleetawau #pengedarshakleeTenom #pe gedarshakleevitaminC #pengedarshakleelabuan #labuan #shakleesabah #pengedarshakleemalaysia #pengedarshakleeinanam #sabaheat #sabahonline




Comments

Popular posts from this blog

Produk kecantikkan muka terlaris

Ikhtiar Hamil dengan set kesuburan shaklee

HARGA YOUTH SKINCARE SHAKLEE