Herbalblend Shaklee


Herbablend merupakan multi-purpose cream yang wajib ada di setiap rumah tau.. 



Kenapa? 
Sebab krim ni umpama emergency kit yang kita perlu bila2 masa sahaja. 
Contohnya terkena minyak panas time memasak.. Korang sapu je krim ni laju2 kat tempat yang denyut2 tu.. 5minit kemudian tidak akan rasa pedih mahu pun denyut2 tadi. 

Dan bila anak kembung perut korang boleh sapukan juga krim ni di perut anak korang. 

Kak Dian amalkan krim ni sejak 2014 lagi dan time anak ketiga kak lahir, krim ni lah yang kak guna untuk ruam lampin, kembung perut dan sebagainya.

Best sangat krim ni tau.. Boleh baca kat bawah tu manfaat dan kebaikkan krim ni.  




Kegunaan Herbal Blend Multi-Purpose Cream Shaklee

☞ Melembutkan kulit kasar, tumit pecah, kulit kering
☞ Merawat dari gigitan nyamuk
☞ Bantu sembuh luka pada puting ibu menyusu
☞ Sesuai untuk luka dan melecur
☞ Ruam lampin dan ruam peluh pada bayi
☞ Bantu luka campak cepat kering dan sembuh
☞ Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam
☞ Sebagai losyen untuk kegunaan harian


Keistimewaan Herbal Blend Shaklee

💁 Terasa dingin pada kulit
💁 Diekstrak dari herba semulajadi
💁 Tidak berminyak
💁 Mudah diserap
💁 Aroma yang amat menenangkan
💁 Mudah digunakan dan mudah di bawa
💁 Sesuai untuk semua golongan
💁 Dijamin berkesan
💁 Halal
💁 Tanpa Steroid dan bebas dari paraben


1 tiub ni lama juga nak guna berbulan tau.. 
Harganya pun mampu milik rm37. 50 sahaja

Kalau korang nak beli sendiri guna credit card or debit card pun boleh.. 

Kena klik link E-sell shaklee ni 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=df54cb93478122d558000992179c844f

Korang juga boleh hubungi Kak bila2 masa untuk tahu cara2 menggunakannya ya.  


Luv, 
Kak Dian
Shaklee ID 1142543
Pengedar shaklee sejak 2014

016-8222603


Link Whatsapp
Http://DianaD.wasap.my


Testimonial Herbal blend shaklee
Testimoni shaklee

Testimoni herbalblend shaklee

Testimoni herbalblend shaklee

Testimoni herbal blend

Herbalblend ready stock







Info: vitamin C

Comments

Popular posts from this blog

Produk kecantikkan muka terlaris

Ikhtiar Hamil dengan set kesuburan shaklee

HARGA YOUTH SKINCARE SHAKLEE