5 sebab penting kenapa protein shaklee menjadi pilihan ramai.

Terlalu banyak sumber protein yang kita boleh amalkan di luar sana samaada dari sumber real food ataupun dari suplemen.

Tapi tahukan kamu yang kebanyakkan protein yang ada d luar tu sudah diubah genetiknya? Maksudnya protein GMO.

Sebab itu ramai yang takut untuk mengambil makanan tambahan protein sebab takut efek buah pinggang. Yes! Betul. Apatah lagi protein tu dari haiwan.

Cara penyedian pun ada yang mencuci dengan Alcohol (boleh kaji sendiri ya) namun protein di shaklee sangat selamat, dijamin dan berkesan seperti tagline Shaklee sendiri.

Protein shaklee berasaskan tumbuhan bukan haiwan dan tidak dicuci menggunakan alcohol tetapi air biasa.

5 sebab penting kenapa protein shaklee menjadi pilihan ramai. 

1⃣ Membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi 💪💪

2⃣ ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting.

3⃣ Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.

4⃣ Protein berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dengan kandungan 14gram protein soya dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan ini amat baik untuk kesihatan jantung.

5⃣ Membantu mengekalkan otot, memperbaiki tisu dan fungsi enzim dan hormon yang teratur.

Wahhhh rasa nak borong bebanyak pula protein ni 😍

Nak dapat harga murah 25%? Jom lah join ahli rm65 jer.


Kak Dian
016-8222603 
Founder Divine Team
Shaklee ID 1142543 

Link Whatsapp
Http://mrsDiana.wasap.my



Comments

Popular posts from this blog

Punca-dan-cara-mengatasi-susu-merundum

Eye Treatment shaklee

Manfaat zinc plus Shaklee