Omega 3 minyak ikan terbaik



Omega 3

Pernahkah u ols mengalami, perut rasa 
ketat @ full sudah tapi mulut masih rasa nak makan. Pendek kata kita belum rasa kenyang lagi. U ols nak tahu kenapa??
.
.
Badan kita juga akan menghasilkan satu hormon iaitu hormon LEPTIN.
.
Apa fungsi hormon ni?
.
Hormon ni la yang akan hantar signal ke otak kita untuk memberitahu rasa kenyang. Jadi bila hormon Leptin ni kurang, signal tidak sampai ke otak dan kita akan sentiasa rasa lapar dan akan terus makan dan makan lagi.
.
Apa yang menghalang hormon Leptin ni untuk sampai ke otak?
.
Paras trigliserida (lemak tepu) yang tinggi, mengambil terlalu banyak gula, makan berlebihan, stress, tidak cukup tidur dan paras insulin yg tinggi dalam darah.
.
Minyak ikan ni mengandungi asid lemak omega-3 yang sangat bagus dalam membantu menurunkan paras trigliserida dalam darah. Bila paras trigliserida rendah; hormon leptin akan bergerak lebih lancar untuk hantar signal ke otak. So kita akan rasa kenyang pada waktu yang betul dan tidak makan secara berlebihan.
.
Bila makan ala kadar di tambah dengan bantuan OmegaGuard ni maka berat badan  pun akan turun and of course boleh  bantu untuk kurus kan.
.
So u ols yang bermasalah dengan berat badan berlebihan boleh la tambah OmegaGuard dalam diet seharian.
.
Bulan ni ada promosi Omega tau tak?

1. BELI 6 FREE 1 BOTOL
2. BELI TWIN PACK 5% OFF

Omega Guard Shaklee


Nak beli sendiri dengan credit / Debit pun boleh u ols.. Klik link E-Sell shaklee ni je untuk beli ya..

Ini link untuk beli TWIN PACK ya.. https://bit.ly/2D3EmpJ

Ini pula untuk BUY 6 FREE 1
https://bit.ly/2SLDuvm

Nanti dah dapat product sila hubungi Kak Dian untuk tahu cara2 makan yang berkesan ok.. 😘



Luv,
Diana Danias
016-8222603
Shaklee ID 1142543
Link Whatsapp
Http://DianaD.wasap.my

.

Comments

Popular posts from this blog

Produk kecantikkan muka terlaris

Ikhtiar Hamil dengan set kesuburan shaklee

HARGA YOUTH SKINCARE SHAKLEE